Tämä on Asunto Rahaksi -palvelun säännöllisen epäsäännöllisesti ylläpitämä Asunnon myynti -blogi. Tänne päivitämme kaikenlaisia ajatuksia koskien kiinteistökauppaa, asuntosijoittamista, rakentamista ja kaikkea muuta aiheeseen liittyvää. Toivottavasti kirjoitukset herättävät ajatuksia. Keskustelua voi jatkaa esimerkiksi Facebook -sivuillamme.

Asunnon myynti sijoittajalle

Asunnon myynti sijoittajalle kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta. Miksi sijoittaja maksaisi kunnollisen hinnan asunnosta? Onko tässä jokin koira haudattuna?

Yhtiölainojen verovähennysoikeuden poisto – kuka hyötyy?

Yhtiölaina on varsin merkittävä tekijä uudisasuntojen kaupassa. Nyt uunituore Rinteen hallitus selvittää mahdollisuutta uudistaa asuntokaupan verotusta rajoittamalla oikeutta vähentää yhtiölainan lyhennyksen osuus vuokratuotosta. Asuntoala on äärimmäisen suhdanneherkkä ja kaikki muutokset lainsäädäntöön ja toimintaympäristöön näkyvät aina tavalla tai toisella. Kun tällaisia muutoksia tapahtuu, on hyvä pysähtyä miettimään, kuka hyötyy ja kuka häviää. Jos et tiedä mikä […]

Mihin tarvitaan kiinteistönvälittäjää?

Olemme tässä jo pidempään pohtineet, että mikä pitää kiinteistönvälittäjät porskuttamassa. Kaiken järjen mukaan kiinteistönvälityksen pitäisi olla auringonlaskun ala.

Asunnon myynti itse 2

Kiinteistönvälittäjän markkinointi on suurelta osin hänen itsensä markkinointia. Asunto myydään erikseen ja asunnon myynti itse on mahdollista.

Asunnon myynti itse 1

Aiheena asunnon myynti itse – taitava kiinteistönvälittäjä myy hyvän asunnon hetkessä, mutta ottaa siitä luonnollisesti sievoisen palkkion.